ANNONS

Vardagsfavoriter 🍀

/

Babblar en del om att ha fina saker in i minsta detalj, det gäller även vardagsprylar – bra sånna är till exempel nyckelring, skal på mobilen, glasögon, organizer i väskan, datorfodral osv.

Några av mina vardagsfavoriter:

Favorit-jobb-saker-10

Först ut – mitt iPhoneskal i pistagegrönt. Älskar det!! Varje dag blir jag pepp på en scroll, ta en bild eller söka upp nått.

Favorit-jobb-saker-11

Ett siliconskal som inte tar åt sig smuts! Viktigt! Kostar inte i närheten av vad Apple tar för sina. Kan köpas här!

Byter skärmsläckare och bakgrundsbild ofta i min iPhone. På samma sätt som jag flyttar runt saker hemma för ny energi, byter jag bakgrundsbilder. Vill inspireras varje gång skärmen tänds 🍀

Favorit-jobb-saker

Glasögon med blueblock i glaset! Viktigt när det blir timmar framför skärmen. Har dom i en pigg grön 💚

Favorit-jobb-saker-6

Har som regel att alltid ta på mig dom när jag jobbar.

För mig som inte har så värst stora gränser mellan jobb och inte, är det en liten markering som skapar fokus. Kan köpas här!

Favorit-jobb-saker-2

Min kära filofax!!!

Favorit-jobb-saker-3

I den skriver jag idéer, vad som händer och ska göras i veckan, kommande veckor – spånar kring jobb, checkar av saker. Tycker om att ha allt samlat på ett o samma ställe.

Filofax kan köpas här!

Favorit-jobb-saker-13

Tre favoriter samlade! Nu ser du ju va pigga o härliga dom ser ut, klart man vill använda dom när dom ligger där o lyser 😀

Favorit-jobb-saker-15

Min plånbok från Svenskt tenn. Finns inte kvar tyvärr, men i en pigg tomatröd färg. Gillar en börs som kan rymma både kort, men också en huvudvärkstablett, mynt eller annat smått.

Favorit-jobb-saker-14

Ett mindre läderfodral från PAP för kvitton.

Favorit-jobb-saker-17

Min väska som jag har mina jobbgrejer i. Den åker fram när jag ska jobba och hängs tillbaka på tamburmajoren när arbetsdagen är slut.

Från Tärnsjö Garveri, hittade på deras Facebook och mailade, gick bara att köpa i deras butik, men gick att ordna över faktura. Så borde va möjligt om du blev sugen ☺️

Favorit-jobb-saker-18

Där har du några av mina vardagsfavoriter. Nyckelringen kom inte med på bild, men den är blå och i läder från P.A.P.

Tycker allt blir roligare i färg och härliga material 🥳 Så dra inte runt på samma gamla nyckelring eller plånbok – unna dig en fin som du blir lite glad av varje gång du betalar 😀

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ på Instagram 🧡

@mosebacke
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00