ANNONS

Söndagshalloj! ☁️

/

Söndagkväll. Precis gjort mig en kopp kamomill te som jag sitter o sippar på, är ofta alldeles för ivrig på tet och bränner tungan, men att jag kikar in här kan ju klyva en minut eller två.

Senaste-köp-Sebastian-Bergström-19

Hoppas du haft en skön söndag. Vakande upp här – tycker faktiskt att det blivit mysigare att sova här nu med den nya gaveln och att jag sover på dom gula stora kuddarna. Har ju aldrig gjort det tidigare. Nu känns det som att jag är omringad av täcken, kuddar och blommor, lite som en koja när man liten. Det gör att jag känner mig trygg och sover som på moln ☺️

Sebastian-Bergstrom-Hemma-Januari-41

På soffbordet är det olika tulpaner varje vecka. Älskar den långa tulpanperioden vi är i. Vill aldrig att den ska ta slut.

Sebastian-Bergstrom-Hemma-Januari-43

Har dom kvar tills sista bladet faller av. Fint från börjat till slut.

Sebastian-Bergstrom-Hemma-Januari-21

Färska blommor i all ära, men faktiskt lite härligt att välja en blomma som kan torka och fortsätta vara fin efter det.

Sebastian-Bergstrom-Hemma-Januari-32

Pärlhyacint är en lyx man kan unna sig den här årstiden tycker jag. Är pärlorna giftiga förresten? Hur fint hade det inte varit att strössla sånna på en morotskaka elle nått smarrigt!

Sebastian-Bergstrom-Hemma-Januari-35

Mimosa torkar fint om man köper en som har stora bollar.Ja men där va tet i precis rätt temperatur för o drickas. Sippar på det, lyssnar på min night mood-lista, har tända ljus o bara gossar mig i underställ efter dagens söndagspromenix på Djurgården.

Snart blir det tacos & senaste beckfilmen med Sanna! ✨ Ha en riktigt go avslutning på söndagen, så hörs vi imorrn! ☺️

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00