ANNONS

Solkatter i februari ✨

/

Halloj! Bokstavligt talat från kudden. Ser en något disig måne genom fönstret i sovrummet. Fönstret är öppet, plusgrader nu, men rummet fylls ändå av friskluften som jag gillar så att sova i.

Sol-Hemma-Sebastian-Bergström-3

Ville mest kika in här en stund. Mätt som bara den är jag efter den där halloumi burgaren från Prime Burger. Lika god varje helg.

Till bilden vill jag säga att det är så härligt att ljuset nu hittar ända in i lägenheten. När den skapar dom här solkatterna, känner jag på allvar där i den stunden, upprymd. Blir lite lycklig av det. ☺️

Sol-Hemma-Sebastian-Bergström-2

I badrummet bor numer min begonia. Den samsas med palettblad som jag hoppas snart ska bli stora.

Har två sticklingar som skulle ha kommit i jord typ igår.

Sol-Hemma-Sebastian-Bergström-6

Titta! Till o med hallen kan bada i ljus nu! Det gjorde den inte i december… Älskar när ljuset flödar så här. Hallen blir mer levande i det här ljuset, på nått vis.

Sol-Hemma-Sebastian-Bergström-5

Pelargonerna slår nya blad för varje dag. Samma med Karlbergare-växten i mitten. Den är en sån där luring, som man inte typ känner växer, men vips så är den enorm helt plötligt. Den har blivit mycket fylligare på bara nån dag.

Sol-Hemma-Sebastian-Bergström-8

Köksfönstret reflektera o gör fin solkatt på dörren med.

Sol-Hemma-Sebastian-Bergström

Och i köket blir det också ett speciellt ljus när solen ligger på som mest på eftermiddagen. Fint när olika saker skapar olika typer av solkatter. Brickan till exempel. Den hade jag inte för två veckor sedan, men nu har jag den och ser en solkatt jag inte skulle sett utan den. Fint på nått vis.

Nu ska jag slå ihop datorn, släcka lampan o säga god natt till månen ovanför pelargonbladen, nu syns den knappt där bakom dom grå molnen. Sov gott ✨

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00