ANNONS
PersonuppgifterCookies

Julen på väg ut! 💚

/

Vi är i januari o jag börjar känna det härliga i det. Nystarten, sakta men säkert kommer den mer o mer för varje dag.

Har börjat städa ut julen sakta men säkert här i huset.

Dom här bilderna har ju inget med det o göra alls, men har varit i den bubblan senaste dagarna så inte tagit några foton.

Men det börjar arta sig i många rum så visar snart.

Jag har ett rum i taget o en dag i taget. För jag tycker fortfarande att vissa juldekorationer är mysiga, så bara genom att jag inte kommit till det rummet än, gör att jag får njuta en morgon eller kväll, till av det.

Granen åker kanske ut i morgon, eller så tar jag den sist. Det är mest det runt omkring som sätter den där juliga känslan. Granen just nu, är bara mysig. Känner ändå, fast den står där i all sin prakt fortfarande, att det är januari och våren är runt hörnet! 💚

Parallellt med att jag tar bort julen o skapar vår här i huset, går tankarna på alla förändringar jag vill göra när jag kommer hem till stan 🙊 Kommer bli en rolig o mysig vår, känner det så starkt!

Älskar känslan efter jul, att få plocka, torka och göra nya grupperingar, sätta nya blommor i vaser, nya krukväxter. Allt känns krispigt och rent. Lägg till att ljuset kommer tillbaka och vi får frossa i tulpaner… ☺️ Bra tid framför oss!

I dag åkte jag skridskor för första gången på över 10 år! Jag hade det fortfarande i mig. Nere vid älven, inne i skogen, hade det bildats som en isbana där man kan åka skridskor.

Lämnade telefonen hemma, tog på mig trippla av allt och gick ut i ett 12 minus krispigt vinterlandskap. Älskar dagar just nu. Frukost, fixa vår hemma, gå ut i kall vinterluft o höra snön knastra under fötterna, komma in i värmen, mysa framför brasan, fortsätta fixa hemma, läsa, hänga med familjen, äta god mat och se någon mysig feelgood film med familjen ❤️🙌🏼

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00