ANNONS

2020 – Juli till December 🎊

/
Gotland-Juli-3
Gotland-Juli-27
Gotland-Juli-36
Gotland-Juli-31
Klockis-Juli-6
Klockis-Juli-14
Italiensk-Picknick-Mosebacke-14
Sthlm-Juli-31
Sthlm-Juli-101

JULI

Var lycklig pÄ Gotland!!! Sov i bilen och hade min bÀsta sommar pÄ ön! Myste hemma i huset o vi byggde en pergola dÀr. Gjorde roligt jobb för Cervera. Hade sommarblommor i varenda vas hÀr hemma och besökte Ekerö för första gÄngen.

Sthlm-Juli-38
Sthlm-Juli-15
Sthlm-Juli-51
Sthlm-Juli-58

AUGUSTI

Bloggade himla lite den hĂ€r mĂ„naden. Men det var soligt o somrigt. Hela lĂ€genheten var full av sommarblommor frĂ„n husets trĂ€dgĂ„rd – daggkĂ„pa, blĂ„klocka och kungsmynta 💚

Knitters-7
Skansen-14
Sthlm-Juli-64
Skansen-18
Loppis
Badrum-9
Septembermorgon-2
Septembermorgon-4

SEPTEMBER

Stickade fÀrdigt halsduken och var pÄ Skansen i höstskrud. Blev av med jobbet och började frilansa 100% (!!) Hade solrosor i hallvasen och Stockholm var fint. Gjorde en bra loppisskörd uppe i norr. Gardiner kom upp i badrummet. Morgonmyset med tÀnda ljus började och jag lÀste Konsten att höra hjÀrtslag.

forvandling-av-huset-3
Stund-Vid-Ljungan-27
Stund-Vid-Ljungan
Stund-Vid-Ljungan-20
Oktober-Bilder-73
Oktober-Bilder-16
eolshall-16
Oktober-Bilder-62
eolshall-13

OKTOBER

Hösten kom! Spenderade tvĂ„ veckor uppe i huset dĂ€r jag gjorde en stor omgörning. MĂ„lade köket, hallen pĂ„ övervĂ„ningen och gjorde om inredningen i hela huset. Älskar hösten, sĂ„ jag myste omkring i tjocka tröjor o njöt av exakt varenda stund, bĂ„de i norr och i stan. Besökte EolshĂ€ll i Stockholm, för första gĂ„ngen. Hade eukalyptus i vaserna, det var tĂ€nda lampor som gĂ€llde nĂ€r frukosten skulle göras och jag gjorde min första video!

November-13
November-14
Novemberhelg-24
Novemberhelg-9
Oktober-Bilder-3-1
Novemberhelg-36
Mys-i-norr-6
Mys-i-norr-19
Mys-i-norr-17
Mys-i-norr-29
Mys-i-norr-39
Forsta-Advent-9

NOVEMBER

Drack massa te. Var pĂ„ Tyresö Slott med min Stockholmsfamilj. Inser att jag varit mycke i huset senaste mĂ„naderna. Mysmorgnar framför sprakande brasa, kallbad i Ă€lven. Filmade min andra film. Jobbade rĂ€tt mycket framför datorn med olika grejer. Var pĂ„ DjurgĂ„rden varje helg och i slutet pĂ„ mĂ„naden var det sĂ„ Ă€ntligen dags o tĂ€nda första ljuset o gĂ„ in i julmood ✹

julgran-2020
julmorgon-dec-3
gyllene-dec-morgon-13
julveckan-56
julveckan-68

DECEMBER

HÀr var vi precis. Fina mÄnad! Jag har njutit frÄn dag ett. Var sÄ sugen pÄ jul i Är och varje morgon har varit fin nÀr jag ser tillbaka. Det blev ett julfirandet trots detta Är och Àlskade att jobba, mysa, pynta och hÀnga mycket inne denna mÄnad. Kanske den grÄaste jag kan minnas, men jag har smaskat saffransskorpor hela tiden o tagit promenader i Gamla Enskede, sÄ mig har det inte gÄtt nÄn nöd pÄ.

Trots Ă„ret det blev, mĂ„ste jag sĂ€ga att detta Ă„r varit ett av mina bĂ€ttre. Kanske just dĂ€rför. Att vi Ă€r tacksamma för det lilla och tar in allt pĂ„ ett helt annat sĂ€tt i dag.Började frilansa, det har varit urkul! Är sĂ„ taggad inför det hĂ€r nya Ă„ret, att bloggen Ă€r hĂ€r pĂ„ Sköna hem och allt jag vill ta mig för i Ă„r! Hoppas du vill hĂ€nga med. Ser framemot ett bĂ€ttre bloggĂ„r, för jag har Ă€lskat o titta tillbaka nu i arkivet, vad jag gjort under Ă„ret, och vissa mĂ„nader har det varit skralt, fast jag vet att jag gjorde massa hĂ€rligt den tiden, som inte Ă€r bloggat om. SĂ„ det hĂ€r Ă„ret ska bli ett bloggĂ„r! đŸŽŠâŁïž

0

Kommentarer granskas inte i förvÀg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de Àr inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar Àr sjÀlv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka pÄ "Skicka kommentar" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB KvÀllstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00