ANNONS
PersonuppgifterCookies

Serietips & finaste röda julkulan

/

Sena timmen. Fastade i den här serien på Netflix. Lite skeptisk till en början, men gav den en chans och nu har jag plöjt fyra avsnitt av bara farten o skrattat högt flera gånger haha. Så ett lättsamt tips från mig till dig. Se med norskt tal och svensk text, istället för dubbat till engelska som den också finns som.

Ikväll när jag tog min vanliga tisdagsspringtur, kom jag så mycket bra saker. Älskar när träning ger inte bara träning utan också fokus, inspiration och kreativitet. Skyndade mig o skriva ner allt smart jag kom på.

Bilden har inget med det att göra alls, men här syns min favoritkula. Den är från Skansen glasblåseri. Den röda färgen är perfekt!

Har du tagit in granen än?

Tog in min redan den 25:e ju. Dock åker den ut nu på lördag för på söndag tar jag tåget till norr för julfirande. Onödigt o ha gran om man inte ska va hemma på jul tycker många, inte jag. Jisses vad jag njutit av den här granen. Helt klart det mysigaste och älskar att maxa julen. Vem vill inte ha två granar på jul… hehe. Nejmen, lite tråkigt är det såklart o slänga ut den. Men julgranen i norr kommer vara fin den också – visar när jag kommit upp dit.

I taket har jag haft en vit stjärna tidigare, men nu vid jul fick det komma upp röd 80 centimeter istället. Får se om jag behåller den efter eller om det blir en vit övriga året.

Lite spretigt inlägg men må så vara.

Nu ska jag lägga mig för att gå upp extra tidigt och köpa sista snittamaryllisarna, några till mig och några till huset i norr. Och sen ska jag jobba delvis i butiken med att fixa det sista inför julhelgen och efter det jobba hemma vid datorn. Och innan allt detta ska jag maila några mail som väntat på att bli skickade och lägga plan framåt för min enskilda firma och vad jag vill göra för olika samarbeten o så, framåt.

Kommer bli en matad men härlig dag. Så kan man sammanfatta alla dom här sista dagarna innan julledigheten – fullproppade, men mysiga. Ska njuta massor! Nu ska jag sluta skriva. Hörs imorrn om nått annat.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00