ANNONS

Mina stjärnor & bästa magasinet!

/

Tisdagkväll. Idag har jag varit ledig, tagit en massa bilder hemma och jobbat för egen del kan man säga. Också varit en sväng till Skärholmen och Myrorna där ute – gjorde en hel del riktigt fina fynd! Helt otroliga fynd faktiskt.

Idag tittade solen in en kort stund mitt på dagen. Mina växter har så längtat efter det!

Mitt önskeväder är sol, snö och någon minusgrad. Det är så mycket mer uppiggande istället för ännu en grå dag med minimalt av ljus in i lägenheten. Vill helt enkelt att vi går från höst som vi har nu och på riktigt får vinter. Idag kom faktiskt ett litet snöfall och det sägs ju att snön ska komma under veckan… Hoppas!

Har fått en del frågor om mina taklampor och dom är från Byggfabriken. I vardagsrummet har jag stjärnan som är 70cm. I priset är bara stjärnan så du måste köpa till resten, jag valde en av deras fina textilsladdar och en takkopp i mässing.

I hallen har jag stjärnan som är 60cm och samma sladd o takkopp. Nu när jag sett den gula och röda så mycket, blev jag lite sugen att köpa och byta vid jul, men vi får se. Den röda hade varit så fin i vardagsrummet i 70 cm, men kanske jag ska hålla mig…

Elle Deco Danmark har jag tipsat om tidigare, men tåls att tipsas om igen. Tycker alltid att dom inspirerar mig. Det är inte en massa reklam utan bara bra innehåll! Greppa senaste numret, finns på pressbyrån. Danmarks Elle Deco följer med modemagasinet – så leta efter Elle Danmark så har du Elle Deco på baksidan.

Danskarna är så sjukt bra på färg tycker jag! Vi har inte riktigt hunnit i kapp i Sverige ännu, våra inredningsmagasin, ta Residence som exempel, somnar nästan när jag bläddrar i den tidningen. Samma reportage hela tiden. Jag har sett det där, det händer inget med mig – tänker bara jaha, ännu en bild där exakt hela rummet är i grå/beige/vitt. Snark.

Här snackar vi! Färgade ljus i änglaspelet – så ska det se ut! haha. Inte meningen att trampa någon på tråna, gillar du inte färg utan föredrar ton i ton, så tycker jag lika mycket om dig för det <3 får bara inte ut den inspiration jag vill av svenska inredningsmagasin, för jag föredrar mer lekfulla hem med färger, olika färger ihop, olika material, nån tavla med färg, en karamell till kudde eller som här, färgade ljus.

Har bara bläddrat som hastigast i senaste numret, så imorgon ska jag lusläsa det till frukosten med färgade ljus i änglaspelet hehe. Nu ska jag sova, imorgon börjar min jobbvecka – butiken har öppet 12-19, det ska bli mysigt!

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00