ANNONS
PersonuppgifterCookies

Om Garaget

Jag älskar att få inspirera och dela med mig av tips inom det jag älskar mest, blommor trädgård och inredning. Att få skapa och vara kreativ är det som ger mig energi.

Det är jag som är Malin

Florist, fotograf, stylist, kurshållare, influencer, föreläsare.
Kärt barn har många namn.
Jag är en småstadstjej som sedan 25 år är bosatt på Öland tillsammans med sambo och barn. Här bor vi i ett 70-talshus som vi renoverat och ändrat under de senaste 15 åren.
Jag är en kreativ idéspruta som alltid har nya projekt på gång både inne och ute.

Besatt av te, hälsosam kost och inspirerande youtube klipp.

Min stora passion är att få skapa och kunna inspirera andra till att få fina miljöer med enkla medel. Trots begränsad tid och budget vill jag visa att det går att hitta lösningar för att skapa vackert.

När jag inte pysslar i mitt växthus, bygger något eller målar om hemma hittar du mig gärna i Ölands vackra natur tillsammans med familjen eller uppkrupen i soffan framför en bra film.

Jag har under de senaste 10 åren frilansat som fotograf till trädgårds och inredningsmagasin. Under dessa år har jag fått äran att besöka otaliga trädgårdar och hem och möta många fantastiska människor. Varje plats inspirerar mig och jag plockar alltid med mig något tips därifrån.

Jag älskar sociala medier och den kontakt jag får med alla underbara människor där dagligen. Att få skapa och dela med mig av detta till andra är det som ger mig min energi.

De festa av mina bilder och filmer som du ser på mina sociala medier är tagna i mitt hem, trädgård och växthus eller min studio i mitt garage. Mitt egna hem och trädgård har genom åren synts i flera magasin och tidningar.

Om du vill ösa lite kärlek över mig, jobba med mig eller bara säga hej, maila mig på info@i-garaget.se

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00