ANNONS
PersonuppgifterCookies

FAQ

Vad jobbar du med?

Förutom mina sociala medier som min blogg, instagram och youtube där jag erbjuder samarbeten med företag så jobbar jag som frilansfotograf. Jag gör främst reportage inom trädgård och blommor till trädgårds och inredningsmagasin men även till företag som önskar bilder och filmer till sin marknadsföring.

Varför heter bloggen Garaget?

Namnet kom till när jag hade mitt kontor och studio i vårt garage. Här var en plats där jag ville utmana mig att ta andra bilder än jag gjorde i mitt arbete. Idag har jag min arbetsplats inomhus och fotograferar mest inne i mitt hem, i trädgården eller i mitt växthus, men namnet lever kvar.

Beskriv din kanaler

Min sociala kanaler har genom åren ändrats flera gånger till att idag innehålla inspiration och tips på blomsterarbeten både inne och ute. Grunden är att jag vill dela med mig för att du ska, med enkla medel, kunna skapa vackert själv.

Har du alltid varit intresserad av att göra fint?

Ja, det skulle jag säga. Jag älskade att möblera om mitt rum och göra fint redan som barn. Mitt intresse för inredning och att skapa vackra miljöer har bara blivit större med åren till att även omfatta trädgården och dess rum.

Vart har du gått din utbildning?

Jag hade förmånen att, för några år sedan, få förverkliga en dröm jag hade som tonåring att få utbilda mig till florist. Jag gick denna utbildning på Ingvar strands blomsterskola, en fantastik upplevelse.
Som fotograf är jag självlärd men har gått en del kurser privat i bla porträttfotografi och matfotografering samt grundkurs på högskolan i Jönköping.

Har du alltid fint hemma?

Får ofta kommentaren, “du som har så fint hemma”, men självklart är det inte så. Även om vi gillar ordning och välstädat så är det långt ifrån alltid pyntat och stylat här hemma.

Hur kan vi samarbeta med dig?

Jag älskar att inspirera mina följare att med enkla medel dekorera vackert både inne och ute. Jag är en kreativ idéspruta som alltid gör mitt yttersta för att leverera det bästa.
Jag ser samarbeten som ett naturligt inslag i det jag gör. Jag väljer produkter och tjänster jag samarbetar kring som jag till 100 procent kan stå för för. Mina följare litar på mig och mitt omdöme, det är otroligt viktigt för mig att behålla det förtroendet.

Vilka tjänster erbjuder du?

Betalda samarbeten på mina kanaler.

Fotografering och styling av redaktionellt material till magasin och böcker

Fotografering, filmer och styling av kommersiellt material till Er marknadsföring såsom hemsida, sociala medier etc, användarrättigheter ingår alltid.

Inspirationsföreläsningar inom blommor och trädgård eller sociala medier.

Workshops för grupper och företag inom blomsterbinderi eller sociala medier

Workshops hos blomsterbutiker för era kunder, kurser och inspirationskvällar, livesändningar på era kanaler.

Onlinekurser

Anlita mig som inspiratör/kursledare på events eller företagsevenemang.

Försäljning av arkivbilder.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00