ANNONS
PersonuppgifterCookies

Det är i år det händer

/

Varje vår kommer lusten till nya trädgårdsprojekt. Listan på de som inte blev klara föregående år finns kvar och fylls på med nya idéer.

En trädgård blir aldrig klar, här finns alltid saker som behöver förändras och förbättras. Jag är sådan som person att jag alltid har massor med idéer, omöjligt att stoppa hjärnan från att komma på nya.

De flesta år håller vi på med olika projekt hela sommaren och blir aldrig klara med allt som vi har tänkt oss. Men i år har jag planerat annorlunda. Tanken är att alla årets projekt skall vara klara innan midsommar. Det innebär visserligen att vi behöver lägga en hel del tid nu under våren men i gengäld inte arbeta ihjäl oss under den varmaste tiden när vi vill vara lediga och njuta av trädgården istället. Bättre i så fall att ta upp tråden till hösten igen när det hunnit bli lite svalare.

Ska bli spännande att se om vi lyckas med detta. Har även försökt att inte planera in så många saker som måste göras. Det vi har tänkt i år är att bygga en trappa i trädgården (eller kanske två ) en litet skjul till trädgårdsredskap, jag ska måla växthuset och taket måste bytas där (det regnar in).

På framsidan har vi planerat en större förändring till nästa år men jag kommer börja flytta växter och göra om rabatterna i år, mark och byggen kommer vi vänta med. Sedan hoppas jag hinna plantera min slänt klar och kanske flytta några träd.
Drömmer också om ett hönshus, får se om jag lyckas övertala sambon att bygga det i år.

Nu väntar jag bara på att våren ska komma ordentligt så att vädret är bättre med oss. Hoppas du vill hänga med på alla våra projekt under våren och sommaren.

Kram Malin

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00