ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mamma l e d i g

/

Den 10 november – 2022 – 11 – 10 – föddes vår lilla Lillasyster. Med stor spänning kom hon äntligen ut ur magen och idag fyller hon redan 1 månad. Grattis min lilla tjej och välkommen till världen <3

Jag läste någonstans att om man helammar så tar det mer i tid än en 40-timmars arbetsvecka. Så om du undrar vart jag har tagit vägen så är allt bra men jag ammar, byter blöjor och myser med en liten bebis mest. Tiden med spädbarn är ju så himla himla kort så jag försöker iallafall att just nu bara fokusera på familjen och julen. Ikväll ska vi baka lussekatter men kom på nyss att vi saknar jäst så det är sambon och handlar nu. Kommer antagligen få stå och snurra de där kringlorna själv sent ikväll haha. Men men – det är ju bara jul en gång om året och sova kan man ju göra en annan gång.

Med detta amningsvirriga inlägg ville jag egentligen bara skriva att allt är bra, vår lilla tjej är här, god jul och allt gott!

/J.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00