ANNONS
PersonuppgifterCookies

Låt hyllan bära stilen

/

Tidigare i år var jag på en liten tripp till Malmö för att träffa ett härligt gäng som jobbar på Elfa. Uppdraget var att styla två hyllor för att inspirera till vad man kan göra med deras klassiska hyllsystem Kit Plugg-in. Daniella Witte och stylistduon Lokal 54 var där och gjorde samma och resultatet från oss alla kan du nu se och läsa om på deras hemsida HÄR

© Fotograf Fredrik Bjelkerud 2022 www.bjelkerud.com

Den ena av de två jag stylade var denna som jag kallade En hylla för egentiden.

”En hylla bara för dig. Kanske hänger den på din sida om sängen i sovrummet eller på hemmakontoret som även agerar yogastudio och gym. Det här är en hylla för egentiden, för dig själv, för både kropp och själ. Tänd rökelse, gör favoriterna på yogamattan, läs något klokt, riv av ett svettigt träningspass. Låt kristallerna stärka dig. En samling saker där du kan välja vad du vill ge dig själv just nu.”

© Fotograf Fredrik Bjelkerud 2022 www.bjelkerud.com

Fin tisdag!

/J. 

© Fotograf Fredrik Bjelkerud 2022 www.bjelkerud.com

Foto: pressbilder Elfa 

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00