ANNONS
PersonuppgifterCookies

10 fina ting – november

/

Jag älskar ju att göra listor så jag gillade verkligen att göra de här 10 fina ting listorna, så vi kör en till tänker jag. Nu är det början på november, årets kanske mörkaste månad, och vi ska få en bebis till familjen snart <3 – så med det sagt så kommer det få genomsyra min lista denna gång.

Först ut blir en fin ljusstake (Adlink), jag lever efter devisen att man ej kan ha för mycket ljusstakar!

På onsdagar gör jag alltid ett Yin-yogapass, en tradition jag hoppas kunna behålla trots en liten bebis hemma. Jag har länge tänkt investera i ett Bolster och kikar nu på denna fina ifrån Norrgavel. 

Nu köpte jag en dunjacka förra vintern så jag kan absolut inte köpa en ny i år bara för att. Men hade jag inte gjort det så hade jag funderat på denna, kritvita (Adlink) Tyckte den var väldigt fin!

Den här fina krukan(Adlink) gillar jag, i perfekt mörk terrakotta.

Pholcs Romb lampa kommer nu i en Mini version, 19 centimeter hög och portabel. Den här i en favoritfärg gillade jag mycket. 

Nu är det sista rycket för att plocka in fina ormbunkar och kvistar och strån innan allt täcks i snö. Jag ramla på den här fina bilden på en torkad monstrea. Nästan ännu finare såhär än grön kan jag tycka. 

Jag har börjat hitta tillbaka till att använda örhängen igen, inte superstora men ändå så att de syns och inte bara är en liten plutt. Jag är en guldig person och dessa hoops (Adlink) med en liten tvist gillade jag. 

Filtar och snuttisar kan man kanske inte ha för mycket av till en bebis. Så i förra veckan beställde jag de här ifrån Garbo&Friends, de är så grymma på fina mönster. 

Nu i väntans tider (BF är nu i november) så har jag städat städskåpet och fyllt på med lite produkter från Pure Effect. Då passade jag också på att klicka hem deras nya tvättmedel som jag ser framemot att prova! Och deras förpackningar tycker jag kan få ingå i ett fint ting. Ett tips för dig som letar bra rengöringsmedel som faktiskt är ok för miljön dessutom. 

Och apropå kläder, är det något jag ska köpa i vinter så är den en ny mysig, gosig och varm tröja. Det ser jag verkligen framemot när magen är lite mindre igen efter förlossning. Bland annat har jag kikat på denna fina (Adlink)!

Tack för titten idag!

/J.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00