ANNONS
PersonuppgifterCookies

Ett sommarhus i Tofta

/

Förra veckan hade jag och fotografen Mikael Axelsson ett avbrott i semestern för att över dagen åka till Tofta, Gotland. Världens längsta arbetsdag men som ändå gick super, 06.00 gick färjan från Nynäshamn och 18.00 gick färjan tillbaka från Visby. Däremellan hann vi göra ett jättefint hemma-hos reportage som jag kommer visa lite längre fram när det är publicerat.

Men detta fick mig osökt att tänka på alla fina hus som m arkitektur ritar och bygger på Gotland där de har sin bas. Som detta sommarhus på 75 m2 som ligger just i Tofta. 

Tofta-1
Tofta-6
Tofta-24

Inrett i svalkande Gotlands toner snudd på exakt på samma sätt som jag gjort om jag fått äran att inreda. 

Tofta-27
Tofta-26-1

Det är fint när man bygger på en gammal tomt och behåller växtlighet runt om, som stora tallar som ger fina ljusspel. 

Tofta-29

En semesterfrukost här vore inte så dumt. Hoppas du har härliga sommarfrukostar också denna sommar, om inte på Tofta så på ditt lilla semesterparadis kanske?

Kram
/J.

Tofta-13

Foto: Emma Jonsson Dysell

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00