ANNONS
PersonuppgifterCookies

Diplomerad Inredningskonsult

/

Här ser du en nydiplomerad Inredningskonsult!

Under våren har jag gått en kurs parallellt med jobb för att friska upp minnet på baskunskap och även lära mig mer om digitala verktyg och ritprogram. Inredningsstylist kommer dock fortfarande vara mitt huvudfokus men i höst kommer jag börja erbjuda digitala inredningskonsultationer. Som exempelvis hjälp med att inreda ett specifikt rum, färgsätta ett annat, belysningsplanering eller inreda ett helt hem. Jag är öppen för alla förfrågningar om digitala konsultationer.

Fotograf Asa Liffner AB

Vill du skicka en intresseanmälan redan nu så är du varmt välkommen på mailen (jenny@hemtrender.com) så blir du först med att få veta mer 💌

/J.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00