ANNONS
PersonuppgifterCookies

Från ett växthus till mammas

/

Jag brukar allt som oftast tacka nej till PR-utskick men då och då när det är något jag gärna hade betalt för själv så tackar jag ja. Som häromveckan när jag fick lite nya saker till trädgården från Fiskars via Trendgruppen PR (tack!).

Och nu har jag och mamma som är min ordlingsguru testat dem..

ig_2G5A2582 kopiera

när vi planterade ut Lejongap i mamma och pappas trädgård. 

ig_2G5A2603 kopiera
ig_2G5A2621 kopiera

Och några Tagetes. Som jag också fick lära mig är det första som mördarsniglar går på så om du vill ha koll på om de är i närheten ska du ha några Tagetes i rabatterna. 

ig_2G5A2607 kopiera

Tydligen går min blogg nu från växthus till västhus approppå mitt senaste inlägg. Men såhär ser ett av två ut hemma hos mamma och pappa. Dock för någon vecka sedan för nu tror jag hon planterat ut det mesta. Men även här en stor och fin vinranka. 

ig_2G5A2641 kopiera

Handskarna och verktygen från Fiskars fick för övrigt Mycket Väl Godkänt enligt mamma.

Fin start på veckan önskar jag dig!
/J. 

ig_2G5A2611 kopiera

Foto: Jenny Martinsson

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@hemtrender
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00