ANNONS
PersonuppgifterCookies

Välkommen Emma!

/

Jag har fått en ny blogg-granne! Ingen mindre än min vän Emma som har varit min frilanskollega och vän sedan jag startade mitt arbetsliv på egna ben för några år sedan.

Hoppas att du redan har sett och hunnit hälsa henne välkommen. Om inte så kika gärna in på hennes blogg Whatdecoratesmyday här.

Emma är en mönsterguru och är den bästa jag vet på att matcha färger och mönster, stilar och prylar. Kika bara på smakprovet här nedan, magiskt inspirerande från Emmas hem som få skulle lyckas med. Men hon gör det strålande och jag ser framemot att följa hennes blogg här på nya adressen. Hoppas du gör så också!

Välkommen Emma 🖤
/J.

Foto: Emma Johansson, Whatdecoratesmyday

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@hemtrender
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00