ANNONS
PersonuppgifterCookies

Frukostevent för Blond Hour på majestätiska Tändstickspalatset

/

Gala & premiär

,

JOBB & KARRIÄR

,

Okategoriserade

,

I veckan har jag haft den stora äran att hålla två event på Tändsticksplatset för modemärket Blond Hour. Skaparna bakom Blond Hour heter Ingela och Johanna och är två underbart smarta och drivna kvinnor som med stor framgång har stylat kvinnor i åratal. Dom driver den enormt populära butiken Plain Vanilla och dom har stylat mig inför många olika TV projekt och får en att känna sig sådär fin som man vill vara.

Nu äntligen har dom designat ett eget klädmärke och tagit fram färger, mönster och modeller som dom själva alltid saknat på alla modemässor dom besökt.

Foto: Ingela Grip

Det första eventet var en pressfrukost med visning av höst, vår och sommarkollektion. Vi var på pampiga Tändstickspalatset mitt i Stockholm som drivs av medlemsklubben IVAR, fd Kapitel 8 och dom kan det där med premiumupplevelse så det var en dröm att få göra detta hos dom.

Här står Ingela Grip som är en av grundarna och fotar modellerna och Johanna i rosa som fotar Ingela. Dessa två kvinnor är powerduon bakom framgångssagan. Ingela fotar alltså modellerna, Johanna fotar Ingela och jag fotar dom båda.

Så gör man ju, det är sen gammalt.

Vi var tidigt på plats för att se till att allt var i ordning innan våra gäster anlände till den uppdukade frukosten i  Kruegerska matsalen.

Frukosten var noggrant komponerad med vackra färger, goda smaker och självklart nyttigt.

Foto: Ingela Grip

Det var ett glatt gäng trots att detta var tidig morgon.

Foto Ingela Grip

Här pratar jag lite med Petra Månström som driver Instagramkontot Maratonpetra och Danijela Rundqvist som är fd hockeyproffs och tidigare vinnare av Mästarnas Mästare på SVT. Tänkte att dom sportigaste brudarna får sitta tillsammans.

Foto Ingela Grip

Så mycket Girl Power samlat i ett och samma rum. Här sitter Lina Hedlund från Alcazar och pratar med bossen för Premium Magazine Camilla Almqvist och underbara Kristin Kaspersen sitter och pratar med Maria Roswall på Svensk Damtidning.

Blond Hour har så härliga färger i alla sina kommande kollektioner så att man blir alldeles till sig.

Vi förstärkte med cerise och orangea ballonger från Hey Party, man kan aldrig ha för mycket färg. Nu begraver vi brunt, beige, grått och svart för en stund va?

Foto: Ingela Grip

Marina Kereklidou som utnämndes till Årets Stilikon på NK galan var en av gästerna. Hon är såååå Anna Wintour fast cool.

Foto Ingela Grip

Elin Härkönen är världens coolaste tjej och vi tycker att hon är så inspirerande, därför var även hon en självklar gäst på frukosten.

Foto: Ingela Grip

Vackra begåvade Lina Hedlund är ett stort fan av färg och bär det så väl.

Alcastars, Lina Hedlund och Tess Merkel.

Angelina Jolin  är en mycket begåvad PR kvinna och har även stylat artister och programledare i många år och hon bor växelvis i New York. Min dotter Yasmine som bor i NYC har Angelina som sin mentor och det är inte fy skam kan jag lova. Vackra Johanna har på sig Riviera Maxi Wrap Dress i en underbar rosa färg som kommer att finnas hos Blond Hour.

Foto Ingela Grip

Vackra begåvade Johanna strålar ikapp med kollektionen som hon och Ingela har skapat. Färg färg färg!

Foto Ingela Grip

Anna Shimoda som är den som har mest koll på vad som händer i Sveriges kändisvärld är också ett Blond Hour fan.

När alla gäster satt sig till bords berättade Ingela och Johanna lite om deras entreprenörsresa och om att driva bolag med sin bästa vän.

Det var så spännande och intressant och jag tror att alla kvinnor i rummet blev inspirerade. Sen kom modellerna in så att alla fick ta del av det som kommer nu i höst, vår och sommar hos Blond Hour.

Foto Ingela Grip

Vackra Tessan Merkel aka Frugo som vi kallar varandra verkade gilla det hon såg. Tess är en gammal vän och we go way back . We go way back.

Jag tvingade henne även att köra på alla mina låtar till SVT programmet ”Dilemman med Doreen”. That´s what friends are for liksom.

Back in the days inspelning av Dilemman med Doreen (SVT)

Det finns nåt fint och systerligt med kvinnor som delar med sig till varandra om hur man har hanterat motgångar och inte bara berättar om hur allt har gått så bra. Det är ju av motgångarna vi lär oss och lyssnar man riktigt noga när någon delar med sig så kanske man rent av slipper göra samma misstag själv.

Foto Ingela Grip

Kristin Kaspersen verkade tycka om det hon såg. Ännu en powerkvinna som vi var glada över att få ha som gäst denna morgon.

Just pressfrukostar är särskilt uppskattade för man startar dagen med nåt som inspirerar, äter en god frukost och hinner ändå i tid till jobbet.

Denna vackra kreation trodde Marina Kereklidou skulle bli en Midsommar-hit och man kan inte annat än att hålla med.

Foto Ingela Grip

Här är Malin som är en del av Plain Vanilla teamet och hon är den du kommer mötas av om du någonsin besöker butiken irl på Ekerö. Hon kan allt! Följer du Plain Vanilla på Instagram så är det bland annat Malin som ger dig alla bra modetips och hon bär fjärilsringen, örhängen och Maxi Wrap Dress  (i beige från kommande kollektion) från Blond Hour.

Fjärilshoops är ett must have.

Alla gäster fick en gåva  som låg inslagen på varje tallrik och paketet innehöll ett smycke från Blond Hours smyckeskollektion.

Foto: Ingela Grip

Efter visningen gick alla gäster fram och kikade närmare på kollektionen och jag blev alldeles varm i hjärtat över lovorden som haglade över det Ingela och Johanna skapat.

Även om jag ser skräckslagen ut på bilden så var jag bara glad och stolt över mina fina vänner som har skapat ett klädesmärke som väcker så mycket positiva känslor och extra glad över att frukosten blev lyckad. Doreen PR gör kanske inte främst event men det blir väldigt enkelt och roligt när man jobbar med kvinnor som Ingela och Johanna.

Nästa inlägg kommer att bli om kvällseventet några timmar senare. Även det blev lyckat och helt insane. Sådär som det bara blir när en samling kick ass kvinnor samlas.

To be continued….

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00