ANNONS
PersonuppgifterCookies

Rörd till tårar när jag blev firad av mina fina vänner och äldsta döttrar.

/

Jag har världens finaste vänner (och döttrar) det är en sak som är säker.

Som jag nämn förut så har jag precis avslutat några års studier och förra veckan blev jag godkänd på mina sista examinationer. På kvällen av min examination hade Henrik och Yasmine bokat bord på min favorit restaurang Gioia (läs om det här) men jag skulle programleda en insamlingsgala dagen efter och var tvungen att åka hem för att plugga manus. Hayat min äldsta dotter var bortrest på jobb så hon var inte ens med den kvällen.

För några dagar sen får jag ett sms från min fina vän Gunilla som säger att hon vill ses och fira att jag äntligen är klar med min utbildning. Hon hade lyckats få loss ett bord på Astoria trots att det var fullbokat (ett nej är ett ja för henne). Jag blev så otroligt glad över den fina omtanken och jag har knappast varit en tillgänglig vän under mina examinationsperioder så egentligen borde jag ha bjudit på middag som förlåt.

Gunilla hade styrt upp med båda mina äldsta döttrar och Carola som anslöt till middagen.

Carola hade sin sista konserthelg dagen efter och en mycket ansträngd röst som inte ska försöka prata i en högljudd restaurang, så jag var väldigt rörd att hon kom.

Min äldsta dotter Hayat kom sist som vanligt och det var som vanligt för att hennes jobb går före allt. Det vet vi som är hennes familj och även alla hennes vänner. Bemannar hon ett event, ambassad eller vad det nu kan vara så kan hon när som helst lämna en middag/Julafton/bröllop om det så krävs. Den enda som inte blir irriterad på henne när hon gör så är Gunilla eftersom hon är hennes kompanjon och mentor. Gunilla är nämligen precis likadan.

När jag satt vid bordet och var alldeles överväldigad över att mina fina vänner/systrar och döttrar bjudit ut mig på examinations-middag så får jag även ett paket av Carola.

En jättefin ask format som ett hjärta.

Att få bli bjuden på firar-middag känns stort nog men att även få paket också. Som om att det var min födelsedag!

I hjärtat låg ett jättefint kort som Carola hade skrivit så fint i. Hon har den vackraste handstilen i hela världen.

Jag hade inte mina glasögon på mig (och då ser jag knappt att det är mina barn som sitter vid bordet) så jag såg bara ”Grattis älskade Doreen”. Gunilla som ser bra läste resten av texten på kortet där det stod att hon och Carola bjuder mig på en SPA dag på Grand Hotel tillsammans med dom. JAG DOG!!! En till dag med dessa underbara kvinnor och med SPA dessutom???

Jag blev alldeles tårig av all omtänksamhet och generositet. Jag har på riktigt varit sämst på jorden med att svara på sms och samtal i en evighet (pga studier) så jag har mest känt att jag borde bjuda dom på middag som ursäkt och så får jag en sån här uppvaktning. Dör!!!

Kramkalas! Gunilla som en kvinna som inte lämnar något åt slumpen dök direkt in i sin kalender för att spika ett datum som passar alla. Man fattar varför hon är en mega entreprenör och inte vi andra.

Världens finaste vänner som jag älskar så oerhört mycket.

Det är lite speciellt men Hayat är väldigt nära Gunilla och Yasmine har en väldigt speciell och nära relation till Carola. Båda mina barn älskar båda mina vänner men Yasmine har en egen kontakt och relation till Carola som betyder otroligt mycket för henne och Hayat har samma fast med Gunilla. Gunilla försvarar Hayat i allt och blir typ sur om jag är sur på Hayat, hahahaha. Hayat är likadan när det gäller Gunillas barn, dom förvarar hon oavsett och kan aldrig tycka att dom gör nåt fel.

Det dessa två kvinnor gör och har gjort för mina döttrar kommer jag aldrig att kunna tacka dom nog för. Men dom och deras barn har min/mina döttrars 100% lojalitet för alltid och jag älskar dom som om dom vore mina storasystrar.

Jag har fått så många peppande sms när jag har tyckt att pluggandet har varit olidligt och det har burit mig hela vägen till examinationen. Tänk vad det betyder mycket att få pepp från sina vänner. Istället för irritation för att man inte svarar eller hör av sig som man brukar.

God mat, tjejsnack och framtidsprat.

Efter middagen åkte jag och Yasmine till Grand Hotel för att ta en kopp te. Där mötte vi upp Hannah Graaf och hennes exman Peter. Så mysigt att få hänga med dom lite.Yasmine har känt dom sen hon var liten och vi har firat bla Nyårsafton tillsammans med dom när dom var gifta och bodde i Sigtuna.

Time flies.

En helt underbar kväll, tack älskade GvP/ Gunilla och Häggelitos, I love you forevs!

Doreen

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00