ANNONS
PersonuppgifterCookies

Om mig

Lena Evertsson ateljelena.se

Namn: Jannice Wistrand.
Ålder: 45.
Familj:
Maken Jonas, sonen Charlie 9, dottern Celine 5,5 år och katten Bosse.
Bor:
I ett 1700 tals hus i ett gammalt fiskeläge i Skåne.
Gör:
Bloggar, Feng Shui konsult, inredare, föreläsare och poddare.
Intressen:
Umgås med familj och vänner, tennis, film, musik och trädgård.
Aktuell: Framröstad av läsarna till Årets inredningsbloggare 2017 i Elle Decoration Swedish Design Awards. Nominerad till årets inredningsbloggare 2018, 2019 och 2020.

Jag heter Jannice Wistrand och är i grund och botten civilekonom med inriktning mot marknadsföring, organisation och ledarskap. Som marknadschef under ett antal år inom livsmedelsbranschen tog min kreativa ådra över och jag bestämde mig för att förverkliga en dröm om att öppna en egen firma som Feng Shui konsult och inredare. Färg och form har alltid intresserat mig och på senare år även läran om hur vi kan påverka vårt välbefinnande genom att möblera rätt och anpassa vår färgsättning.Min meritlista är lång och jag började läsa Feng Shui och inredningskurser av eget intresse för över 20 år sedan. Efter det har det blivit  Sköna Hems inredningskurser, inredningslinjen på folkuniversitetet i Malmö, Design Teori på högskolan, samt 1 års utbildning till auktoriserad Feng Shui konsult på Add Feng Shui i Göteborg.

För att ytterligare förstå balans och harmoni i hem och på bild, har jag gått kurs i fotografering. För att göra min tjänst komplett har jag utbildat mig till Färg- och Stilkonsult genom Beauty For All Seasons (BFAS). Idag är jag flitigt anlitad föreläsare och inredningskonsult åt såväl företag som privatpersoner.

Idag jobbar jag med inredning och utbildning för stora bolag som Marbodal, Nordsjö, samarbetar med Mercedes, Mio, Stenströms, byaxel, Flattered och många fler.

Jag jobbar även tillsammans med entreprenören Per Holknekt och hans bolag Monlux, där vi exempelvis inrett världens första Monluxsvit på Sverige största design hotell Clarion Sign.

Om du är nyfiken på mig och mina kunskaper kan du dagligen läsa mina tips och idéer kring Feng Shui och inredning här på bloggen, eller kika in på min hemsida www.addsimplicity.se där du kan läsa mer om företaget, besöka mitt galleri, med bilder på jobb jag gjort.

Vill du kontakta mig gör du det på: jannice@addsimplicity.se

Du kan även följa mig på:

Facebook: www.facebook.com/addsimplicity.se
Instagram: www.instagram.com/addsimplicity
Lyssna på min podd Stilsnack på: play.acast.com/s/stilsnack

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00