ANNONS
PersonuppgifterCookies

12 år, stor kille och inte hemma <3

/

Födelsedag!

Tänk idag för 11 år sedan kom vår son till världen. En vecka för tidigt, förmodligen lika nyfiken och ivrig på livet som sin mamma.

Syrener och liljekonvaljerna har aldrig doftat så underbart som då, solen sken på en klarblå himmel och värmen ute och i våra hjärtan var det finaste vi upplevt. Älskade lilla varelse, som gav ordet kärlek en ny innebörd. Så underbart det är att få älska någon så obeskrivligt stort och gränslöst. Grattis och kärlek till dig vår fina son som nu helt plötsligt blivit så stor, ansvarsfull och klok. Nästa år blir du tonåring!!!

Ha en underbar dag på lägret med klassen Charlie! Hoppas du får en fin dag även om vi inte är där och firar dig. Vi älskar dig!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00