ANNONS
PersonuppgifterCookies

Våren – så kan vi locka fram den i våra hem!

/

f

Visst behöver vi hjälpa våren på traven?! Varför inte börja med hemmet så länge och få till den där härliga vårkänslan i din inredning.

Vad får vårt hem att andas vår så här års?

LÄTT

Inred med ”lätta” material. Välj hellre en i glas än i keramik. Låt vattnet och stjälkarna synas när du väljer vas, det ger energi.

SIRLIGT

Välj sirlig växtlighet och mönster. Det skapar en spirande känsla och påminner om den första grönskan. En kvist med äppelblom, ett vackert kuddfodral med förfinade mönster.

LJUST

Ljusa färger och pasteller ger oss en känsla av vår och sommar. Det får energierna i ett rum att flöda snabbare och skapar rymd. Byt ut den mörkaste kudden till en ljusare, gör rummet fritt från tunga mattor och plädar.

GRÖNT

Om vi saknar växtlighet och spirande grönska ute, ta in den. Låt körsbärskvista och lökväxter blomma och skvallra om att våren snart är på väg. Om du har inte möjlighet till växterna, välj istället gröna färger på textiler och dekoration.

Så till helgen, varför inte skapa vårkänslor och njuta av det inomhus, medans vi väntar på vårsolen och värmen?!

Önskar er en fin fredag och en trevlig helg!

Stor kram,
Jannice

Bild: Steve Cordony

.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00