ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag gästar Feng Shui podden och pratar trädgård

/

Jag gästar Feng Shui podden och pratar trädgård

Hur mycket längtar man? Alltså detta väder. Giv mig styrka! Regn, sol, snö?! Som väl är blev ingen snö liggande här, men det är ju kallt!! Hua! Vill ha vår NU!!!

I vilket fall. Jag har åter igen fått besöka Feng Shui podden med grymt proffsiga Therese Skoog och den här gången pratar vi trädgård. Inget dåligt väder kan väl stoppa oss i jakten på inspiration för att planera för en vacker trädgård. Jag tipsar om hur man får en harmoni mellan hus, fasad, växter och utemöbler, vi samtalar kring Feng Shui och jag avslöjar mina big no no’s.

Ni kan lyssna på avsnittet genom att klicka på den här länken.

Fredrik Malmlund

20% rabatt på Feng Shui i Trädgården

Och inte nog med det! Jag erbjuder en fin fin rabattkod till lyssnarna på mina Feng Shui kurser. Dels för trädgård, med tanke på ämnet i senaste podden, men också på min kurs i Feng Shui i hemmet.

Koden: JANNICE
ger dig 20% och kurserna hittar du på Fengshuikurs.se

Läs mer om kurserna på fengshuikurs.se. Glöm inte att uppge koden ”JANNICE” för 20% rabatt (gäller t.o.m. den sista april).

Håll till godo, lyssna på podden och börja planera för trädgården medan vädret bråkar med oss, så är du redo när vårsolen väl kommer!

Kram Jannice

.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00