ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inspiration tvättstuga – vår renovering från början till slut

/

Inspiration tvättstuga

Har förstått att det är många som är i tvättstugetankar och jag fick frågan om att visa vår renovering, från skiss till verklighet. Så här kommer ett gammalt inlägg. Vårt projekt, från början till slut!

Kom ni ihåg hur allt började?

Med en skiss hemma på kammaren…

Jag besökte Kvik i Helsingborg för att visa mina tankar… De skissade vidare och räknade på vad som skulle passa in. Jag fick se på en massa vackra luckor och bestämde mig tillslut för en greige lucka i ljuvlig ton till vårt befintliga golv (bilden nedan är lite för gul och missvisande).

Jag fick se det uppritat och gick hem och ringde hantverkarna.

Här var tidigare bara förvaring av onödiga prylar och otaliga krukor och bra ha saker. Oh nej, vem vill ha sånt?! Rensade gjorde vi. Satte in spots i taket och byggde släta väggar på två håll.

Världens bästa hantverkare…

Efter 1,5 vecka var ett outnyttjat rum en tvättstuga. Något som vi verkligen saknat då vi haft tvättmaskin i köket och tumlare i hallen i 8 år.

Och så här blev tvättstugan stylad och klar. Med fin plastmatta från Mio och piff som jag hittade på Iris Hantverk.

I lådorna ni ser på bilden finns en låda för vit tvätt och en för kulörtvätt. Tvättmedel, sköljmedel, strykjärn och steamer.

På andra sidan råder förvaring… Träningskläder i en, samt hushållspapper, batterier, glödlampor och annat man behöver ha ordning på.

Tänk så mycket enklare allt blir när var sak har sin plats…

Önskar er en härlig dag! Själv ska jag till en butik i byn för lite konsultation. Kul det där med att inreda butiker och tänka ut kundvarv och ge maximal lösning för bättre exponering och därmed högre omsättning.

Hoppas solen lyser på er och att ni fått lite inspiration till ett trevligt tvättrum.

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

42

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00