ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Matsal och belysning…

/

Monlux piedestal.

Förra veckan pratade jag mycket kring belysning. Jag gav mina bästa tips när det kommer till att inreda med belysning och jag gav lite tips kring mått som är bra at ha koll på samt några tips på taklampor som är på rea just nu.

Vår matsal har förändrats en hel del sedan vi fick in piedestalen med justerbar belysning i den annars mörka hörnan. Kallt och varmt kan ändras utefter den sinnesstämning man vill åt, årstid eller tid på dygnet.

Varmt sken.

Kallt sken.

Att ljussätta en hörna gör rummet större, tryggare och mer inbjudande!

På bordet har vi en sladdlös LED lampa som ger restaurangkänsla. Över bordet hänger en lampa från Semi Pendel från Gubi, och på väggen en lampett i brons som ger vackert rofyllt sken vid middagarna från Monlux.

Tänk på att blanda belysning, det är viktigt med väggbelysning, uplight, levande, allmän, takbelysning… vågspel och alltid, dimmer!!

Att inte ha en justerbar belysning är som att bara ha en volymknapp på en högtalare.

Stolar och bord från Mio.

Ha en fin dag!

Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00