ANNONS
PersonuppgifterCookies

En rolig och inspirerande utmaning inför kommande vecka

/

Klädhängare till bra pris.

Ett tips för att snurra sin garderob lite bättre och bli lite mer ”less is more” är att ta fram 15 plagg ur garderoben som man ska ha under en vecka. Att ha en klädhängare som den här ovan från Ikea (endast 99 kr), är väldigt bra. Då får man lättare en överblick och kan snurra runt sin garderob på ett smart sätt, OCH man märker hur mycket lättare det blir att klä sig varierat.

Tips!
I helgen, välj ut 10 klädesplagg, exempelvis en byxa, ett par jeans, kofta, skjorta, tröja, blus, kjol, klänning, kavaj… Ja vad du väljer är upp till dig. Se dock till att alla plagg lirar med varandra färgmässigt. Hitta på nya kombinationer.

Detta gör att du tvingas vara lite kreativ och tänka i nya banor.

Ha en fin lördag!

Kram Jannice

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00