ANNONS
PersonuppgifterCookies

Maxat adventsmys med 5 tips!

/

Godmorgon härifrån Sånga Säby på Ekerö. Här har vi Monluxkonferens, med roliga framtidsplaner, god mat, nya produkter, och så kommer jag köra neråt till Skåne med bilen full av våra lampetter som nu är klara. Sååååå fina! Kontakta mig om ni är intresserade.

För två år sedan köpte jag mina vackra adventsstjärnor Oslo från Watt och Veke (du hittar den här och jag såg att det nu är på rea) funderar på att köpa 2 stycken till som ska få hänga i studion. Min absoluta favorit, och jag är sån, hittar jag något jag gillar, då går jag på det!

Kanske är du inte en pysslare, eller är sen med adventspyntet i år, men ändå vill få till myset? Lugn och fin, det hinns. Här har jag bästa tipsen till dig.

5 snabba tips för maxat adventsmys!

  1. Belysning i fönstren. Mitt tips är stjärnor för det ger ett varmt och mer belyst rum. Stjärnor har även förmågan att lysa lite högre upp än en ljusstake vilket gör att rummet upplevs större och belysningen blir mer varierade tillsammans med dina tidigare armaturer, som ofta är lägre placerade. Ljusslingor i befintliga träd, i hallen, vid entrén och levande ljus ger alla maxat mys.
  2. Växter, köp hyacinter eller annan julväxt och glöm inte den viktiga mossan. Samla din samling och gör hellre ett adventsbord med fin plantering än att pytsa ut en massa överallt). Byt ut gamla trista växter till en julblomma och toppa med mossa. Du kan även om du har ett myrtenträd eller olivträd, dekorera med mossa på jorden, detta ger direkt en julig känsla.
  3. Tänk värme. Låt dina värmande plädar, fårskinn och dukar få komma fram. Tänk också på att mässing skapar mer värme än silver och krom, ett enkelt knep för dig som vill skapa julkänsla.
  4. “Köpe”-pepparkakor i en fin glasburk på köksbänken, tillsammans med en vacker glöggflaska blir köket i julstämning.
  5. Blanda upp dina buketter med tallris, granris eller eucalyptus. Det ger vilken rosbukett som helst härlig adventskänsla.

Önskar er en fin fredag och en trevlig helg!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00