ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inte bara julblommor och julmönster…

/

Det behöver inte bara vara julblommor som höjer stämningen i december månad och advent. Välj färgen med omsorg på dina blomster. Röda rosor ger en extra julig känsla tillsammans med adventsstjärnan i fönstret och många tända ljus.

Detsamma gäller mönstret. Leta reda på ting i ditt hem, som textilier och annat, i tonerna som värmer så här års.

Juligt rött ger alltid en härlig julstämning. Tänk på att den röda nyansen finns i olika toner. Allt från rostrött, till hallonröd, tomteröd och vinröd. Välj den ton som passar ditt hem och dina övriga färger bäst.

Önskar er en fin onsdag. Igår var det vab här och detsamma gäller idag. Det blir som igår , mys i soffan med barnen, julfilmer, tänd brasa och julfika! Nej det går ingen nöd på oss.

Imorgon bär det iväg till Stockholm och konferens med Monlux! Lampetter ska packas och jag ska ha med mig en drös ner till Skåne. Wiiii vad kul!

Kram Jannice

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00