ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Tips på juldekoration…

/

Julhängen och juldekoration och julkulor till julgranen.

Fina hängen lagom stora till en kruka med tall eller granris.

Det är något väldigt vackert med midnatssblått, svart och brunt till jul. Så elegant och klassiskt. Dessa kulor var väldigt fina och sobra. Fick inspiration på ett event jag var i förra veckan där man använt sig av blå hyacinter och just svart och brunt till. Tillsammans med granris blir det ljuvligt.

Underbar färgkombination utan att vara för beige och trist. Värmande trots brist på grönska. Den här fågeln var väl fin?! Vacker att hänga i granen eller som solitär i ett fönster.

Mistel i järn i värmande antikguld, att hänga ovanför dörrposten eller som dekoration på spisen? Finns här.

Wow! Julkula i glas i kulören amber som värmer på ett vackert och lite modernare sätt. En kula  som kommer bli en klassiker för den som vill ha det stilrent och inte så traditionellt. Från AYTM

Wow vilken fin blandning på kulörer. Soft men ändå med färg. Finns här.

Mio har 30% medlemsrabatt tom den 22:a december. De här granarna är superfint att dekorera ett fönster med. Finns i flera storlekar och till kanonpris.

Har du ett New England hem och gillar rött vitt och grönt till julen. Då är de här kulorna från Lexington något för dig. Finns även i rött.

Perfekt när man dukar ett bord, vill dekorera ett fönster eller en spiselkrans. Fejkgrangirlang  113 cm till kanonpris (nu på rea). Den tänker jag investera i, trött på att nysa mig igenom december!

Multifärgade julhängen. Finns i olika konstellationer, här.

Söta kanalhus i olika storlekar och utföranden. Finns hos Bysso Interiör att klicka hem här. Själv har jag kyrkan och den är så söt!

Söta husen från Kähler. Som små pepparkakshus. Finns i två olika storlekar. Finns även detta som är mindre, sött på en hylla i köket.

Annat pepparkakshus för den som vill ta härliga genvägar och inte finner ro i att stå och baka. Detta från Konstmide med inbyggd belysning. Finns hos Ellos.

Slutligen, ni som inte kan ha vanliga granar av någon anledning. Kolla in den här fina! Alltså, vill ha!! Perfekt Kalle Anka gran, extra tät och i underbar grön färg. Finns här.

Önskar er en fin tisdag! Här kör vi VAB idag. Det blir julfilm och brasa! Maxat mys!

Kram Jannice

.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00