ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Några höstfavoriter att uppdatera matsalen med…

/

Fin inredning att uppdatera hemmet med.

Urfin linnegardin i greige. Perfekt att boa in hemmet med så här års. Finns hos Nordic Nest.

Vår matsalslampa nu på rea, finns hos Nordic Nest i nya roliga färger här.

Långa antikljus i vackraste färgen, finns här och nu på rea. Passa på och köp dessa till jul. Även de här var väl lite kul och känns nytt.

Snygga barstolar är inte helt lätt att hitta. Den här i valnöt ger både värme och skön mjuk form till det kantiga hårda köket. Just nu på rea!

Har man möjlighet är en soffa i anslutning till köket en riktigt  bra investering. Så trevligt att sitta med ett glas vin eller för barnen att göra läxor, sitta och läsa i medan man lagar mat.

Många frågor om en snygg soffa. Denna tycker jag är supersnygg. Tidlös och finns i olika utföranden.

Sidobord, drinkvagn eller bara ett rullbord att ha i matsalen med lampa på för att ljusa upp en trist hörna. Finns hos Nordic Nest.

Fin ljusstake som finns i både silver, mässing, sand och svart. Perfekt på matbordet som en stämningshöjare.

I dessa tider är en uppladdningsbar LED-lampa det ultimata på matbordet.

Jag älskar vår lampa och flyttar runt den som bara den här hemma. Känns som man är på restaurang om kvällarna när vi sitter och äter. Rejält nersatt i pris här hos Nordic Nest.

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00