ANNONS
PersonuppgifterCookies

Tänk en våg när du bygger ett stilleben

/

Så skapar du ett stilleben.

En bra bild på hur du ska tänka när du bygger ett stilleben. Jag brukar tipsa om att man ska tänka som om man har en hävstång eller en våg som ska väga lika.

Här har man samlat 3 saker på vänster sida, då bör det till höger vara något större som kompensera upp de tre tingen till vänster. Buren bör också stå lite längre åt höger för att den inte är så tung i sin helhet.

Att växten i urnan sirligt strävar uppåt ger ingen känsla av tyngd. Bra är också att grenen inte slutar på samma höjd som korgen för då hade det blivit obalans.

En annan fin sak med bilden är att man utgått från den ockraguldiga tonen på spegeln på väggen, sedan hämtat hem den i stillebenet i lyktan och ut på textilen i kuddarna.

På så vis väver man samman allt till en helhet.

Ha en underbar start på denna vecka! Idag beger vi oss hemåt igen efter en underbar vecka här på Cypern.

Kram på er,
Jannice

Bild: Slettvoll

.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00