ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inredningstipset – lyckas färgsätta med accentfärg

/

Gustavianska möbler och sekelskiftsmatplats.

Hållbara inredningar för mig är gedigna klassiska möbler som är tidlösa, i baskulörer som man med små medel kan förändra över säsong.

Här är ett fint exempel på hur man med en accentfärg kan förändra matplatsen och skapa värme i denna kalla årstid. Genom valet av värmande rost på kuddar, plädar och färg på blomsterbuketten får rummet en höstkänsla!

Reflektera över:

  • vilken känsla rummet fått om den varma röda tonen byttes ut mot ljust blå?
  • Lägg där till att utanför huset ligger snön vit och träden kala.

Vill man kan man också boa in rummet i sin favoritkulör för att värma inredningen lite extra. Måla då alla väggar!

När man som här, använder sig av en distinkt kulör på väggarna är det viktigt att övrig inredning är lugn och att väggkulören lyfts ut i rummet på textilier, lampskärmar, plädar och blommor.

Önskar er en härlig dag! Njut av hösten, betraktelsen tid och att få vara inne och boa ditt hem till att bli just din vackra oas.

Kram Jannice

Bilder: Sköna hem

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00