ANNONS
PersonuppgifterCookies

Hösten är här och med den, lugnare energier…

/

Höst och lugnare eneriger igen…

När hösten är här, kommer också månader med lugnare energier, vilket ofta känns passande efter sommarens mer eldiga klimat med stress och yangenergier. Nu är det dags för vila och återhämtning.

Med hösten kommer metallementents energier som ger oss en mer samlande och mer inåtvänd energi.

Vi förbereder oss för en kallare tid, vi vinterbonar våra trädgårdar och inomhus sätter vi raggsockor på våra hem, med värmande toner, sköna plädar, levande ljus och brasor.

Visste du att hösten är till för att slutföra, så vi känner oss redo inför vinterns månader som betyder vila. Så är vi iaf skapta sedan tidernas begynnelser, även om vi tycks öka på med prestationskrav året om now a days.

Men vintern är till för att vila, reflektera och samla kraft inför tiden då nästa årscykel tar fart igen.

Förstärk med metallelementet

Om du vill hitta fokus och hjälpa ditt hem och skapa en inredning för att gå ner i varv, kan du med förstärka metallelementet.

Färger: vitt, ljusgrått och pasteller.
Form: runda- och ovala former
I material: metall, större stenar och kristaller

Önskar er en fin start på veckan!

Kram Jannice

Bilder: Slettvoll

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00