ANNONS
PersonuppgifterCookies

Att leka Paris

/

Finns det någonstans jag alltid längtar till så är det Paris. Det vilar något romantiskt, vackert, avslappnat över denna stad. En skönhet som bara finns. En värdighet av det enkla men ändå så utvalda. S I M P L I C I T Y  när det är som bäst.

Så när längtan faller på. Då går jag in på Pinterest, och leker att jag bor i Paris. Drömmer mig bort och letar bilder till min framtida Parislägenhet.

Eller bara insuper inspiration som den frankofil jag är.

Vackra byggnader, ornamenterade former, svart, vitt i all sin enkelhet utan att bli hårt. De kan det där med balans.

Och så dessa franska kvinnor. Utan ansträngning den skönaste och vackraste stilen av dom alla.

Nä, jag får helt enkelt ta en kvällskurs och lära mig franska, köpa fler baskrar, äta mer croissant och klädrensa garderoben på jersey, tights och hoodies. Börja dricka vin till lunch och underhålla pagen. Så får det bli.

Ja just det… det röda läppstiftet också.

Men först, ner till tvättstugan och verkligheten.

Au revoir!

Jannice

Bilder: Pinterest / Franska biblioteket 

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00