ANNONS
PersonuppgifterCookies

Har du funderat över dina tings uttryck?

/

Personliga ting i inredningen.

Har du funderat på vad tingen runt omkring dig betyder för dig. Vad förmedlar dom och varför tycker du om just dom?

Den här handen tilltalade mig för den känns givande, hjälpande och omhändertagande på samma gång. Det är något vackert med händer som kupar sig.

Geishan känns rofylld och elegant och påminner om den österländska kulturen och den asiatiska läran som jag lever mitt liv och yrke igenom.

Alltså två saker som är vackra och betydelsefulla för mig, kanske är helt ointressant för någon annan. Därför är det viktigt att man funderar på vad man omger sig med. Inte köper något bara för man sett det på hundra ställen på Instagram.

Om ni av en händelse känner för dessa produkter så är handen härifrån (kom på att jag älskar nog vackra händer för jag har även den här) och Geishan finns här.

Kram på er,
Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00