ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sommarlovet är slut, barnen i skolan och jag är tillbaka i studion

/

llbaka til studio 51

Ett långt sommarlov är till ända och barnen har precis stigit in i skolans klassrum igen. En numera en i 5:an (störst på skolan) och en i 2:an. Hjälp vad tog tiden vägen?

Sommaren har varit fantastisk och jag har verkligen njutit av den till max. Var sak har sin tid och nu vankas det snart höst och vi har en härlig tid framför oss.

Något som också känns bra är att vara tillbaka i min studio igen! I dessa tider när många jobbar hemma blir jag påmind om hur fantastiskt det är med sitt egna kryp in. Och så är det en påminnelse om att jag faktiskt uppnått detta alldeles själv. Mitt jobb, mitt resultat.

Att gå hit. Tända ljus ruggiga och regniga dagar. Eller som idag, öppna fönstren på vid gavel och njuta av varma vindar genom rummen. Sätta på en kopp kaffe och hugga tag i dagens jobb. Det är en ynnest och jag är så tacksam.

Idag ska jag storstäda studion, dammtorka, dammsuga och diska om allt på hyllorna. Så att kontoret blir tipp topp inför resterande årets alla roliga uppdrag.

Så hösten, välkommen! Bring it on!

#OOTD
• Klänning från Jumperfabriken.
• Ballerina från Brunate

Vet att ni är många som frågar om mina outfits. Vill du se mer av mina kläder kan jag rekommendera dig att följa mig på Instagram där jag oftast visar mina dagliga outfits, samt att jag alltid påminner om mina blogginlägg  @addsimplicity

Kram på er,

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00