ANNONS
PersonuppgifterCookies

5 sätt att förändra ditt hem på utan att betala en endaste krona

/

Inredningstipsen som gör underverk för såväl hem som plånbok.

1 Flytta ut soffan i rummet

Flytta ut soffan från väggen. Ofta trycker vi in soffan dikt an mot väggen för att vi tror att rummet ska kännas större. Det ger en ängslig och instängd känsla. Mitt tips, flytta ut soffan 7-10 centimeter från väggen, så att den får luft, det gör jättestort skillnad! Du får ny energi till platsen och rummet upplevs rymligare.

2 Möblera om efter årstiden

Ofta blir vi fast i en möblering. Men att tänka annorlunda i sin möblering när sommaren  kommer och kvällarna blir längre, trädgården blommar kan vara ett alternativ. Varför inte vända soffan och sittgruppen mot terrassen, eller en prunkande trädgård så här års, om den tidigare varit riktad mot  exempelvis kaminen. Alltså en vår- sommarmöblring och snart, en kommande höst- och vintermöblering, som vänder inåt rummet, kaminen, öppna spisen eller tv:n. Inte dumt alls och kostar inte en endaste krona.

3 Utgå och möblera från mitten

Jag har sagt det förut och säger det igen. Möblera med möblerna i mitten av rummet. Det blir ett härligare flöde och bonus, du kan nyttja platsen längs med väggarna till förvaring, bokhyllor eller bord med vackra stilleben på och rummet, ja det upplevs så mycket större. Ett säkert inredarknep som garanterat skapar välbefinnande i vardagsrummet. Stort LIKE på tips nr 3!

4 Gardinupphängning

Häng gardinerna på väggdelen vid sidan om fönstret istället för en bit in på fönstret. På så sätt framträder fönstret bättre och du får mer ljusinsläpp och rummet upplevs större.

5 Levande växter

Det finns inget som kan skapa sådan känsla av lyx, och energi till ett rum. Ta en kvist  och sätt i en vacker vas. Knipsa blommor från trädgården eller som här, bara något grönt. Helt enkelt ta in naturen på olika sätt i din inredning.

Fem bra, och kostnadsfria tips som gör underverk för din inredning! Prova om du inte redan gjort det.

Ha en fin dag!

Kram på er,
Jannice

Bild: 1, 4 Jannice Wistrand, Add Simplicity,
2 Pinterest. 3, 5 Slettvoll.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00