ANNONS
PersonuppgifterCookies

De 5 elementen – grunden till en harmonisk inredning – nr 1 FÄRG

/


Inspiration sovrum och de fem elementen.

bsz2nb6625-2

Ljuvligt vackert sovrum från Slettvoll! Svart och vitt, alltid en klassiker, men kan bli hårda kontraster, om man inte som här, mjukar upp det hela med en brobryggare i beige och/eller brunt.

nuxjazgxm7

De 5 elementen är grunden till en harmonisk inredning. De kan vara representerade i så väl färg, form som material. Men för att börja någonstans och göra det enkelt vill jag idag tipsa er om att bara tänka de 5 elementen i FÄRG.

Japp så enkelt är det att få balans i ett rum. Ser man bara till att ha alla de 5 elementen representerade i sin inredning blir helheten harmonisk.

De 5 elementen i färg:

• eld – rött, orange, gult, mässing
• metall – vitt, pastell, ljusgrått, silver
• vatten – svart, mörkgrått, blått
• trä – grönt (växtlighet enklaste sättet att få in det i ett rum)
• jord – brunt, beige, greige, koppar

bsz2nb6625-2

Mässingsfoten på lampan skapar värme till rummet och ger det eldelement som behövs för att balans ska uppstå. Orkidén ger träelement. Det svarta vatten, det vita metall, och det beiga jord.

Önskar er en fantastiskt fin dag!

Jannice

Bilder: Slettvoll

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00