ANNONS
PersonuppgifterCookies

Moodboard skola med Add Simplicity – here we go again!

/

Vad kan vara bättre lata somriga dagar, än att förkovra sig lite i inredning. Att fundera kring sin stil, och göra grundjobbet som leder till en harmonisk och framförallt hållbar inredning, där välbefinnande är det centrala då den automatiskt bygger på din personliga stil, tycke och smak.

Skärmavbild 2021-06-16 kl. 11.17.04

Grunden till all hållbar inredning är just att inreda utefter sina behov och sitt tycke och smak. Att göra en moodboard hjälper dig att bygga ett ramverk för att hålla din stil, men är också ett verktyg för att se om det du tänker investera i ser ut att passa med din övriga inredning, dina kulörer och träslag.

Skärmavbild 2022-06-13 kl. 12.45.48

Bilden till vänster före och bilden till höger är efter makeover.

Moodboardskola med Add Simplicity hittar du här:

1)   Moodboardskola – för en trygg och stilsäker inredning

2)  Moodboardskola – ramverk för ett lyckat känslokollage

3)  Moodboardskola – från moodboard till verklighet

4)  Moodboardskola – exempel från moodboard till verklighet

5)  Moodboardskola – sammanfattning

Inreder man alltid genom att starta med en moodboard, övergripande för hela boendet och sedan ner på rumsnivå, undviker man felköp och stilen blir personlig och hållbar. Att inreda i rätt ordning och inte köpa detaljerna först utan skapa en grafisk profil för sitt hem gör också att du inte blir uttråkad och vill ändra om stup i kvarten, för det skapar bara stress och onödig konsumtion.

Hoppas min minikurs (som är helt gratis) kan hjälpa er finna er stil och skapa det harmoniska hem ni alltid drömt om.

Kram Jannice

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00