ANNONS

Mors dag och tacksamhet

/

Idag är det mors dag (och faktiskt vår bröllopsdag 18 år som gifta, hurra för oss Jonas) och jag är så evigt tacksam.

1EB46CD5-84B2-4B28-B493-718987B58E3B

Dels för att jag själv fått glädjen att få bli mamma till två fantastiska barn som gör mitt liv komplett, och dels att jag själv haft ynnesten att ha en underbar mamma som jag har en fin relation till. Att ha lyckan att få dem båda uppfyllda är inte självklar för alla.

Igår firade vi mamma med en rundtur på Österlen med mysiga butiker, god mat och vackra vyer. Lunch på Jord & Bord som hon länge önskat. Och det var riktigt bra.

IMG_2368

Idag tänker jag på alla som inte har sin mamma vid liv, som inte har den relation de önskar eller som av olika anledningar inte kunnat få bli mamma och som saknar det. Stor kram till er alla.

Jag vill uppmana alla oss kvinnor att fortsätt visa kärlek och uppskattning till våra barn som mamma, som barn till våra mammor och som vän och medsyster stötta andra mammor. Att sluta med pekpinnar och förmynderi. Vi alla gör så gott vi kan ut efter våra förutsättningar, och det är gott nog.

Jag vill finnas där för mina barn, som min mamma funnits där för mig. Jag vill överösa dem med kärlek och alltid ha en öppen famn som de kan förlora sig i. Jag vill sträcka ut en hjälpande hand när de behöver den. Ge en liten lättsam puff i ryggen när de behöver modet att hoppa.

Idag firar jag morsdag med att få möjligheten till förhandsvisningen av H22 mässan här i Helsingborg. Vi är ett gäng, bland annat min vän Magdalena.

Det kommer bli en fin dag.

Önskar er en fin morsdag oavsett vart i livet ni befinner er.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00