ANNONS

Betydelsen av en vacker entré

/

Betydelsen av en vacker entré.

Alltså det här med entréer . Vikten av ett varmt välkomnande. Wow!!

Klart ett vackert blommande magnoliaträd hjälper till, men är det någon mer än jag som älskar dessa townhouse i London, med vackra grindar, städsegröna växter, trappor och dörrar.

Alltid väktare och tvåsamhet i form av grindpelare, växter och bra belysning.

Oavsett om du bor i London eller i ett radhus i Norrtälje. Tänk alltid på dessa byggstenar för en vacker entré.

• grinden, hel, ren, målad och fungerande

• två krukor på var sida om dörren med någon städsegrön växt (som är grön året om) ger trygghet, kraft och energi till huset

• belysning som lyser upp och som skapar en trygg och ombonad känsla till hemmet . Känn skillnaden att gå in i en mörk entré där du går leta efter nyckelhålet, eller komma hem till ett varmt mottagande av en upplyst, glad entré som hjälper dig se, som är vänlig och energigivande.

• en vacker dörr med omsorgsfullt utvald färg som höjer känslan på huset. Glöm inte en vacker ringklocka eller dörrkläpp.

Tips!

Varför inte inventera din entré idag och gör den till ett värdigt välkomnande till dig, din familj och dina vänner.

Kram Jannice

Bilder från Pinterest

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00