ANNONS

Dekorera ditt hem som ett proffs – 7 superenkla tips!

/

Idag hade jag tänkt på att bjuda er på några enkla tips hur ni kan dekorera era hem. Små saker som gör stor skillnad för helheten!

73fqdpm2tf

1)En vacker prydnadssak på dina favoritböcker tillsammans med några tända ljus. En ask plus 2 likadana lyktor ger fin balans. Det runda som möter kantigheten i boken känns  skönt för ögat.

uv2psfh7cj

2) Jobba med en mängd belysning för att skapa stämning. Levande som elektrisk.

3) Piffa upp dina oansenliga glasljuslyktor där hemma med en grönskande kvist. Sätt färg med små äpplen eller tallris så här års.

4) En pläd över stolskarmen ger inbjudande känsla till rummet och är lätt att ta fram när kylan faller på.

5) Krukor, vackra askar och några penslar du hittat på en resa. Samla din samling och gör den till ditt personliga stilleben. Effekten blir dubbel så stor om dessa ting får vara tillsammans än om de varit på olika ställen i hemmet.

Skärmavbild 2020-11-30 kl. 17.48.44

6) Kuddar, lätt att förnya med. Inbjudande och alltid mysigt.

Följ säsongen och ersätt det du saknar ute på kuddarnas kulörer inne. Så här års saknar vi värmen ute, ta in den inne genom värmande material eller färger på kuddarna i din soffa. När sommaren kommer finns värmen ute, svalka din inredningen med lättare, ljusare och svala toner på dina textiler i hemmet.

7) En bänk bakom soffan, framför låga fönster eller vid fotändan av en säng? Perfekt möjlighet att dekorera med personliga ting. Blir en fin blickpunkt i rummet och en plats att förändra efter årstid eller när andan faller på. Just nu extra vackert att dekorera med julblommor och levande ljus.

Det var några tips (med vackra bilder från Slettvoll), på hur du kan dekorera ditt hem med små enkla medel.

Önskar er en fin start på denna vecka!

Kram Jannice

Bilder: Slettvoll

.

.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00