ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Familjeäventyr med Addsimplicity

/

Familjeäventyr med Wistrand. Boka med Sembo.

CoOp_Kolmarden_influencer_GronaLund

På höstlovet var familjen och jag på ett riktigt ”Familjeäventyr”. En resa jag själv plockat ihop och som nu går att beställa här. Året om! Vi firade Halloween, men lika mysig till jul, som på sportlovet som till påsk och sommar. Härliga upplevelser för barnen och en bra mix mellan nöje, servärdigheter, kultur och mat, för såväl vuxna som små.

Hela vår resa kan ni se under min profil i Instagram @addsimplicity under kategori ”Familjeäventyr med Wistrands”. Där får ni förslag på såväl restauranger, museum, favoritinredningsbutiker, caféer och mycket mer.

Dag 1 och 2
Vi började med att spendera de två första dagarna i Norrköping med besök på Kolmården (en dag). Det finns inget dåligt väder heter det ju…

IMG_8883

Glada och goa, hade vi en fantastisk dag bland djur, bergochdalbanor och halloweenläskiga upplevelser. Kolmårdens öppettider hittar ni här https://www.kolmarden.com/planera/oppettider-program

Utanför Kolmården hittar ni Kolmårdens Tropicarium som också är väl värt ett besök, de har öppet året om och är ett av Sveriges största tropikhus. Här finns bland annat en afrikansk savann, ett alligatorträsk, en sydamerikas regnskog, en pinchédjungel. Dessutom finns här också ett av landets största hajakvarium där man har möjlighet att dyka med hajar.

IMG_0122

Med fem minuters promenad från centralstationen finner ni Hotel Nordic, här har ni både ett spa med pool, bubbelpool och bastu. Ett mysigt hotell som inte ser så mycket ut för världen på utsidan, men nyrenoverat på insidan.

2753906E-3827-4A02-B252-872F948E7051

Norrköping är känt för sina vackra gamla industribyggnader, gula spårvagnar och museum. På Norrköpings stadsmuseum hittar man allt från vikingatiden till Sveriges stormaktstid, man får upptäcka stadens förhistoria och ett av Europas främsta hällristningsområden. En rolig upplevelse för hela familjen.

IMG_8999
IMG_8996

Vi avslutade dagen med en mysig middag. Vi gick på den Mexikanska restaurangen Cabo Taqeria. En restaurang jag verkligen kan rekommendera. Alla i familjen var supernöjda och det var fantastisk personal.

Dag 3-4

Vi njöt av en stillsam frukost innan vi drog vidare och fortsätta vår resa med två nätter i vår vackra huvudstad.
Vi checkar ni in på Clarion Hotel Sign. Hotellet ligger mitt i centrala Stockholm, nära shopping, teatrar, restauranger, klubbar och barer.

IMG_0123

Hotellet har ju en svit som jag fått äran att inreda tillsammans med företaget Monlux och dess fantastiska speglar. Ingen av barnen visste att det skulle få bo i Monluxsviten så det blev en härlig överraskning när vi kom fram.

Stockholm har massor att erbjuda och så på två dagar hann vi med mycket! Vasamuseet (blev succé), Livrustkammaren (gillar mamsen massor), slottet, se riksdagen och gamla stan.

Vi spenderade en hel eftermiddag kväll på Gröna Lund och var där tills de stängde. En fantastisk upplevelse för oss alla. Magiskt i Halloweentider.

IMG_0124

Vi har varit på Junibacken tidigare så det skippade vi den här gången, och det finns ju även Skansen om man vill det. Beror på vilken årstid man åker. Nu till jul är ju Skansen fantastiskt. Spana in https://vadhanderistockholm.se/ så att ni inte missar något.

IMG_9076

Första kvällen i Stockholm hade vi bokat ett efterlängtat besök på Scarpetta. Sonen följer Benjamin Ingrosso slaviskt med sin matlagning och att få besöka hans pappas restaurang var himmelriket för Charlie. Och för mamma, för vilken underbart skön inredning och så härligt att se något som inte liknar något annat. Maten den var också toppen, vi åt tills Celine somnade vid bordet, haha!

Dag 5

Resans sista natt spenderades i landets sjunde största stad, Örebro.Vi checkade in på Scandic Grand Örebro. Här bodde vi med stadens attraktioner inom gångavstånd.

Vi gjorde oss redo för en hel dags äventyr på barnfamiljernas paradis Gustavsvik, här finns The lost city, en djungel som är fylld av äventyrliga vattenrutschkanor och skattjakter. I 4 timmar frös mamma. Haha… Skämt å sido. Barnen älskar det och då blir mamma glad.

IMG_0125

Här hittar man nämligen Sveriges längsta vattenrutschbana, Treasure hunter och djungelberget med sin långa vildfors som rusar ned mot bassängen med vågmaskin. Om man vill kan man avsluta dagen med äventyrsgolf innan man tar sig tillbaka till hotellet för att göra sig redo för kvällen och middag.

Entrepriser och öppettider hittar ni här: https://gustavsvik.se

Örebro erbjuder en mängd olika restauranger, personalen på hotellet är behjälpliga med både tips och bokning av bord. Vi åt Italienskt och strosade runt i ett vackert Örebro i skymningsljus.

Dag 6

Nöjda och belåtna till max efter några dagars äventyr var det dags att bege sig hemåt med många härliga minnen i bagaget. Vilket höstlov vi fick tillsammans. Och det med hemester!! Underbart och något vi gärna skulle göra om igen.

IMG_9235

Nu kan du boka din resa här med samma upplägg. Familjens Wistrands äventyrspaket hittar du här.

Vill du se hela vår resa, gå in på min Instagram, in i profil och välj Familjeäventyr i kategorier så kan du se hela vår vecka där.

Hoppas ni fick lite inspiration till en resa med familjen, eller kanske julklappen till barnen? För inget slår väl upplevelsepresenten och att vara tillsammans med nära och kära!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

:

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00