ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

Makeover TV-rum, projekt Malmö före-och efterbilder

/

Makeover tv-rum och vardagsrum.

Idag har vi kommit till tv-rummet i mitt projekt jag gjorde i Malmö i våras. Rummet var tidigare sovrum men skulle nu bli ett tv-rum där man kunde umgås och få det där extra rummet så man slapp ha en tv i vardagsrummet på nedervåningen.

Före

Jag får erkänna att jag gärna hade velat göra om det befintliga sovkammaren till ett stort läckert sovrum, med en behagligare kulör på väggarna och pampig exklusiv känsla. Märk hur ännu gulare träslaget blir när man ställer det jämte blått. Varandras komplementsfärger. Med andra ord, undvik blått om du inte vill att det ekgolv ska kännas gulare (en vanlig fråga).

Efter

Men när allt blev klart är jag så nöjd med extrarummet familjen fick, där de läser, tittar på film och hänger om kvällarna.  Ytan är inte stor och soffan hade inte kommit när jag lämnade över hemmet till ägarna (försenade coronaleveranser) så det är kundens bilder när soffan är på plats.

Jag är så glad att jag fick in en hörnsoffa som är snygg, OCH är bäddsoffa. Det brukar vara nästintill omöjligt att hitta. Soffan är från The sofastore. Bordet från Rowico, och ryamattan från Layered. Gardiner från Fönstret i Lund (otroligt proffsiga med 100-tals tyger).

Före

En hel outnyttjat väggparti ville jag genast råda bot på och skapa den förvaring som kunden behövde.

Efter

Voilá! En platsbyggd bokhylla av Martin Israelsson på Stucco Maestro. Grymt företag i Malmötrakten för er som vill ha platsbyggt. Det var även de som gjorde trappan och den platsbyggda förvaringen i hallen på nedervåningen.

Här finns alla fula sladdar bakom lås och bom. Spel och annat som ger en rörig känsla göms bakom dörrar och det som är vackert lyfts fram. Bästa sättet, förvaring som ger en exklusiv och harmonisk känsla.

Vi gjorde också hål för familjen så de kunde ändra sina hyllplaner efter behov.

Kulören på så väl väggar som på bokhylla är Dune by Pella som finns hos Nordsjö.

Har få bilder från andra sidan när det är klart (va så inne i slutet på jobb att jag glömde ta bilder). Men ni ser här att vi byggde bokhyllan runt dörren och istället för slagdörr så byggde vi in en skjutdörr som går in bakom bokhyllan så vi kunde få rum med garderobsförvaring i hallen bakom.

Lite knöligare och lite dyrare men oj vad det är värt det i slutändan. Fick så mycket mer förvaring än tidigare.

Blev så makalöst bra! Från tv-rummet…

Bild innan trappstegen blev målade.

… och så här ser det ut från andra sidan. In till höger är tv-rummet.

Avslutningsvis hittade jag den här bilden som blivit tokig men som kanske visar er hur rummets bokhylla blev utformad och rummet i stort med två Jetson läsfåtöljer, klassikerna som de hade tidigare och ner till vänster i bild, en tryggt placerad soffa i kraftposition.

Bordet är från &Tradition (just nu rejält nersatt på kampanj såg jag på Nordic Nest) och så fint mellan de två läsfåtöljerna som var och en fått sällskap av en praktisk läslampa (såg att den just nu är på 20% rea).

Japp hörrni det var tv-rummet. Synd jag inte har några bilder från sista finischen med piff  och puff av kuddar. Men så är det ibland.

Hoppas ni alla fall fick in inblick och inspiration kring hur ett tvrum kan lösas.

ha nu en underbart fin och härlig söndag.

Idag beger vi oss hemåt efter vårt äventyr i Sverige i samarbete med Sembo. Har ni hängt med oss på Instagram? Ni vet väl om att du kan följa våra fostpår och göra samma resa som du hittar här.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand (samt kund)

:

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@addsimplicity
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00