ANNONS

Före- och efterprojekt Malmö hall blev wic

/

Idag har vi kommit till ovanvåning i mitt projekt i Malmö. Här bestämde jag för att lägga nytt golv som gifte sig bättre med det originalgolvet som fanns på nedervåningen.

Före

IMG_3511

Före var det ett ganska så oroligt golv och många olika varianter i varje rum. Skrymmande förvaring och dumt placerade element störde möjligheten till förvaring  i detta rum. Till höger ser ni en enkel 100 garderob med spegelglas. Men vi skulle få in 3 meter vägg med förvaring.

Efter

IMG_2462

Vi flyttade elementet till vänster sida istället så vi kunde bygga en längre förvaring på höger sida (hela 3 meter).

Golvet fick ett vackert jordande mörkbrunt Pergogolv i valnöt. Ett fint årstidsbord som får förgylla passagen mellan sovrum, tv-rum och toalett.

Vi målade om det gamla bordet i ”varmvitt” till svart matt.  Figurer på golvet som påminner om kundens alla resor runt om i världen.

IMG_2464

Tavlan heter Feng Shui och jag tycker den är otroligt vacker. En liten påminnelse till familjen om att leva i harmoni, att omge sig med det som är vackert och att alltid leva värdigt mot sig själv och andra.

IMG_2461

Just när jag inredde det här var det sommar, sol och värme. Hade jag köpt en bukett nu hade jag tagit in värmande kulörer på buketten. Ljusbehållaren jag valde, är i mässing och ger värme även när den inte är tänd. Allt pynt brukar jag hitta i kundens skåp, och det är så roligt att få dem hitta hem på nya ställen igen.

IMG_2468-1

Tyvärr har jag ingen bild på en helt färdig inredning här. Som ni ser tar jag upp tavelramar i valnötsfärgade golvet på väggen för att binda samman. På bilden är de tomma, då det skulle in bilder på familjen och deras resor. Det tillkom också en annan tavla som gav värme. Men här ser ni hur garderoben blev en hel långsida med massor förvaring. Den annars långsmala oanvända hallen blev en walk-in-closet.

Nästa vecka kikar vi in i sovrummet som ni ser en glimt av på bilden ovan.

Ha nu en härlig söndag!

Stor kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

:

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00