ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Mina bästa tips för ett harmoniskt sovrum

/

Jannice Wistrands bästa tips för ett harmoniskt sovrum

Img 1856 1.jpg

Mina tips för ett harmoniskt sovrum

  • A och O för ett harmoniskt sovrum är en avkopplande och lugnande kulör, förslagsvis grå eller blå toner. Eller som här, en blågrön nyans.
  • Satsa på dold förvaring som inte ögat dras till.
  • Placera sängen i kraftposition mot en vägg, gärna med en rejäl sänggavel att luta huvudet mot. Viktigt att man från sängen har uppsikt mot sovrummets utgångar och fönster. Det skapar en trygghetskänsla och ligger biologiskt rotat i människans DNA från tiden vi bodde i grottor och behövde försvara ingången mot vilda djur och fiender.
  • Växtlighet ger rummet själ, men välj växt med omsorg. Undvik kaktusar och vassa växter i ett sovrum som ska ge ro och kärlek.
  • Ett rum bör ha mellan 7-10 belysningspunkter. Se till att delar av belysningen i sovrummet är dimbar. Att inte ha dimmer på takbelysningen är som att bara ha en volymnivå på högtalaren.
  • Välj mjuka textilier med olika material, som linne, jute, siden och bomull.
Img 1848.jpg
Img 1853.jpg
Image 1.jpg

Säng, sänggavel och överkast är från Mio. Den härlig mattan är från Mio och du hittar den här. Jag har lagt ihop två stycken och kammat över skarven, så den känns som en.

Lamporna är från Newport och nattduksborden från Bysso.

Önskar er en fin tisdag!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

:

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00