ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Gott och blandat inom inredning, mode och skönhet

/

Gott och blandat, inredning, mode och skönhet.

b

Att förändra med en lampskärm är ett enkelt sätt att förnya hemmet. Personligen tycker jag att det är ont om snygga varianten. Den här är supernsnygg från Ellos, och finns i ytterligare en färgsättningoch storlekar.

Skärmavbild 2020-03-18 kl. 17.08.58

Får många frågor om min golvlampa i vårt allrum. Just nu såg jag att den är nersatt med 20% på Ellos. Du hittar den här.

Skärmavbild 2021-10-14 kl. 11.34.36

Ja den är faktiskt så bra som alla pratar om! The Dream Mask från Mantle, finns hos Lyko. Älskar den och är nästintill besatt av den.

Skärmavbild 2021-10-14 kl. 11.36.57

Serumet är magiskt skönt och jag brukar även blanda upp den med min foundation för att få glow och en mjukhet till min hy. Mantles Serum är ett måste i badrumsskåpet för mig. Finns hos Lyko.

Skärmavbild 2021-10-14 kl. 11.48.28

Ni är så många som frågar om mitt läppstift så här kommer dit igen. Det heter Rouge Volupté Shine Corail Dolman från YSL, finns hos Lyko här.

Skärmavbild 2021-10-14 kl. 11.56.34

Armbandet som hänger på min handled är från Edblad. Älskar deras ”guldfärg” som inte är för gul, samt att kvaliteten är superb. Tar aldrig av mig mitt och det är lika fint efter månader på armen. Du hittar det här.

b-2

Superfin stickad klänning, som ni som följer mig dagligen och mina Stories på instagram redan har sett. Finns hos Ellos. Du hittar den här och den finns även i svart, och i brunt.

app005prod

Chunky Chelseabootsen är också något ni frågar mig mycket om. De här är från Other Stories.

Jag använder mina jämt. Till kjol, byxor, klänning, mjukare stickade byxor. Sköna och alltid en cool detalj som inte gör resten av outfiten sockersöt eller rekorderlig. Du hittar dem här.

app005prod-2

Underbart vacker och tidlös polotröja. En garderobsräddare. Alltid lika aktuell. Finns hos Other Stories här.

b-3

Wow! Vacker och rejäl vacker kruka/skål som perfekt mjukar upp på ett bord och tar för sig. Så fin till höstens arrangemang för att inte tala om till julen, fylld med kuddmossa, hyacinter och en skir ljusslinga. Finns hos Ellos här.

Önskar er en härlig fredag och en riktigt fin helg!

Kram Jannice

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00