ANNONS

Betraktelsens tid är här…

/

Skapa dig en härlig läs och njutaplats!

fbb74509865993dd3bfca2725c0eb15b

©2016 ERICA GEORGE DINES All Rights Reserved

Så här års, när kylan omsluter vårt avlånga land, är det extra viktigt att ta hand om sig inne. Gör det härligt för dig att lätt kunna krypa upp med en pläd och en god bok. Avkoppling återhämtning, betraktelse tid är här.

Förr i tiden gick man mer eller mindre i ide så här års, men problemet är att vi istället idag lägger på en massa måsten och växlar upp den mörka årstiden vad gäller jobb och aktiviteter.

Har du som ovan, fönster som går ända ner till golv, se till att boa in och gör platsen trygg genom en rejäl gardin samt fåtölj med hög rygg som håller om dig och stänger ute den ”kalla” känslan av kyla som lätt uppstår vid fönster.

Ha nu en härlig fredag!

Stor kram
Jannice

Bild: House to home

,

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00