ANNONS

Sätt värme på inredningen med Feng Shui…

/

Sätt värme på inredningen med Feng Shui…

IMG_7017-1

Med små enkla medel kan man få till en värmande känsla i sitt hem med Feng Shui. Att lägga lite mer vikt vid eldelementet i sin inredning så här års gör underverk. Förutom belysning. Välj din bukett med omsorg och jobba med värmande kulör som gult, orange, rött, rost… Det behöver inte vara jätteklara färger för att ge effekt, det viktigaste är att du utgår från din färgsättningsmetod och väljer en värmande kulör i den tonen du har i ditt hem.

Här har jag valt att blanda upp några ”kööööbenejlikor” med rosor och gräs från trädgården. Färgvalet är värmande aprikos och rost. Det värmer trots att det inte är klarorange för i vårt dovt färgsatta hem räcker det och blir harmoni om jag håller mig till den tonen som jag håller på övriga kulörer i hemmet.

IMG_7016

Att välja en kulör på ljusen som också värmer gör det enkelt att få till den där mysig känslan i sitt hem. Jag har faktiskt lite tudelad känsla till färgade ljus. Men just nu ser vi en mängd olika varianter i handeln och det vore nästintill tjänstefel att inte ta upp det i ett inlägg. Skruvade ljus låter jag dock få vänta på sig, haha…

Bonus!
Väljer man som jag gjort ovan,  någon kulör från eldelementet på ljusen behöver de inte ens vara tända för att skapa eld. Detsamma gäller om jag valt mässingsljusstakar. Då hade guldfärgen värmt inredningen. Med andra ord, eldelementet kan du få genom belysning, ett tänt ljus, värmande material som plädar i ull, fårskinn, i mässing, men också i värmande kulör på din bukett.

Ha nu en fin start på veckan!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00