ANNONS

7 belysningspunkter – före och efter

/

7 belysningspunkter i ett rum.

FÖRE

Skärmavbild 2021-09-14 kl. 10.10.35

Jag skriver ju alltid om vikten av en bra belysning. Här kommer ett talande exempel. Så här års märks det än mer tydligt hur viktigt det är med en varierande ljussättning. Ovan ser ni ett rum med bara två belysningspunkter.

EFTER

Skärmavbild 2021-09-14 kl. 10.10.45

Här har ytterligare 5 lampor lagts till och se så inbjudan och mysigt rummet blir!

Glöm aldrig lampan på väggen, lampa till möbeln (exempelvis läslampa till fåtöljen). Allmän belysningen (den i taket). Dekorationslampan, den på sidobordet och i fönstret. Spoten (den på väggen) och det levande ljuset, det på bordet. I olika höjder blir rummet belyst likt en vågrörelse och rummet blir mer levande. Undvik ljussättning i samma nivå!

Lägg mindre vikt på att köpa nya kuddfodral och pläder. Se istället till att göra hemläxan och skaffa dig rätt belysning till rummet.

Ha en fin tisdag!

Kram Jannice

Bilder: PR HOME

.

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00